tiistai 27. lokakuuta 2015

vihdoinkin

Tuli vähän lunta. Tällaista pohjoisen tyttöä alkoi jo masentamaan,  kun koko ajan satoi vaan vettä, oli märkää ja pimeetä. Makasin vaan töitten jälkeen sohvalla ja levähtelin. Nyt on heti paljon energisempi olo. Harmi vaan, että nämäkään  lumet ei taida kovin pitkään maassa pysyä kun loppuviikosta on luvattu taas plussaa... 

Parit jouluvalot on jo viritelty ja talviset verhotkin on jo ikkunoissa. 

Omatekemät narupallot alkaa olla jo parhaat päivänsä nähneet varsinkin nyt kun poika niillä tahtoo leikkiä, palloja on myös kadoksissa niin pitäisi ehkä keksiä näille jotain uutta. Oisko kellään hyviä ideoita? :) 

-tiina-

tiistai 6. lokakuuta 2015

Päiväuniaikaan

Tänään on tehty syyshommia ulkona aamupäivä. Kohta on halot pinottu kuivataan ja lehdet haavoitu. Kuka muuten käski oottaa näin pitkälle? Hieman oli työläs haravoida maahan jäätyneet lehdet, no viime vuonna ne jäi kokonaan lumen alle. Ehkä olen vähän laiska pihahommissa. 

Tänä aamuna oli pakkasta ja kun aurinko paistoi maa kimalteli kauniisti, mikä ei tosin näy kuvassa.
Poikanen ei jaksanut kauaa haravoida tai kantaa halkoja, joten hän sai olla kolan kyytissä ympäri nurtsia :)
Nyt päiväuniaikaan on äitilläkin aikaa vähän hengähtää, lukea kirjaa ja  maistella fazerin talvisuklaata. Makuna on manteli, kuivattu karpalo ja Jouluiset mausteet. Minusta maistui ihan siltä joulusuklaalevyltä joka on punaisessa kääreessä ja levy taitaa olla kooltaan normaalia isompi. Miehen mielestä se ei maistunut siltä :D 
Kirjana tällä kertaa Alexander McCall Smithin Mma Ramotswe-sarjan uusin: pienten muutosten kauneussalonki 
Ja hei, Merry Christmas-blogissa on arvonta vielä muutaman päivän voimassa! Käykähän kurkkaamassa ja osallistumassa.

-tiina-

maanantai 5. lokakuuta 2015

Teetä ja sympatiaa

 Kylläpä aamutee maistui jotenki ihan erityisen hyvältä tänä aamuna, kun mukina oli uusi muumimuki joka on tänä vuonna jotenki aivan erityisen ihana.
Ulkonakin oli satanut hieman lunta yön aikana ja olihan siellä ihan pirun kylmä! Vaikka lämpötila ei ollu vielä ees miinuksella. No, kyllä tähän taas tottuu.  Mukava, kun muutama ihminen oli jo jouluvaloja laitellu ulos niin ei ihan nii  synkkää tuolla pihalla ole. Itellä sekin on vielä ihan suunnitteluvaiheessa. 

-tiina-