maanantai 25. marraskuuta 2013

Joululahjoista

Nyt alkaa itse tehtävät joululahjat olevan jo hyvällä mallilla. Tänään saatiin hiottua puiset sisustuskirjaimet, enää maalaus, jonka saa mies hoitaa. Ja sitten tein suolataikinasta isohkon sydämen, joka on menossa äitille. Toiseen kokeilin painaa pitsiliinalla kuvioita, mutta en oikein ole nyt varma onko sileä kuitenkin parempi. En löytänyt oikein mieluista pitsikuviota. Mutta katsellaan kunhan nuo kuivaa ja maalaan ne, että kumman tulen laittamaan pakettiin. Viime vuonna tein samalla taikinalla kuusenkoristeita, jotka kuivatin uunissa, mutta nyt ajattelin kokeilla ihan huoneenlämmössä kuivattamista. Eipä tässä vielä niin hirveä hoppu ole.



Olen kuunnellut jo joka päivä novan jouluradiota, tuo ihanasti joulutunnelmaa. Nyt alkaa tuntua siltä niinkuin pienenä, ettei malttaisi oottaakkaan joulua! :)

-tiina-

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana idea!! <3 Mä kanssa tein yhtenä vuonna pitsiliinoilla koristeita. Mä tein enkeleitä massasta, joka oli jo valmiiksi valkoista. Niistäkin tuli ihan tosi kivannäköisiä. Mä kaulin kaulimella pitsiliinan kuviot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, enpä huomannutkaan, että kaulinta ois voinut käyttää! Painelin vain sormilla :)

      Poista